Træfældning for industri & erhverv

Står I over for et større eller mindre projekt, der kræver professionel træfældning?

Så er I kommet til de rette!

Hvad enten I ønsker træfældning, træbeskæring eller topkapning, så står vi klar til at rådgive og hjælpe jer. På baggrund af vores mange års ekspertise inden for området, står vi også klar til at hjælpe jer med vedligeholdelse af jeres grønne arealer. Både før og efter en eventuel træfældning.

Vi håndterer alle træfældningsopgaver

Som professionel træfældningsvirksomhed har vi udstyret, maskinerne og det rette grej til at udføre arbejdet. Uanset om I ønsker skovning af arealer, plantager eller byggerydninger. 

Vi kan hermed tilbyde jer en komplet pakke, hvor vi med vores professionelle grej kan tilbyde træfældning og oprydning gratis på byggerydninger og andre større skovprojekter, hvor vi efterfølgende bruger træet til brænde og flis, som vi har aftagere til.

Når træet bliver brugt til flis, indgår vi en mere co2-neutralproduktion, da flisen erstatter kul og gas, hvilket gør, at der sparres på følgende.

Se også:

Træfældning til private

Træfældning privat

Er træerne blevet for store og skygger, eller er der fare for, at de vælter i et stormfald – så er du det rigtige sted.

Salg af brænde

Salg af brænde

Alt brænde vi leverer er sanket året før, fra egne skovprojekter rundt omkring i Nordsjælland.

Anlægs arbejde

Kort sagt, så laver vi alt inden for havearbejde. Grønt og gråt! 

Galleri

Tag et kig i vores galleri og se billeder fra tidligere opgaver og projekter.

Bred erfaring indenfor træfældning for industri

Hos Mr. Flis har vi stor erfaring med at hjælpe ved større projekter. Vi har blandt andet håndteret store projekter for både Egedal og Frederikssunds kommune, hvor vi har ryddet arealer til projekter i kommunen, samt været med at skabe naturgrønne områder.

Ikke nok med vores kompetencer inden for træfældning og klargøring af grønne områder for industri- og erhvervskunder. 

Så kan vi også tilbyde erfaring inden for at hjælpe private plantager, små skove, private landejendomme med skov og planteskoler med alt fra træfældning til vedligeholdelse af grønne områder. 

Vi har altid fokus på sikkerheden


Vi går til alle vores opgaver med fokus på sikkerhed og beskyttelse af de omkringliggende områder.

Derfor tager vi altid hensyn til, om træet står for tæt på bygninger eller lignende, som kan gøre det svært at beskære eller fælde. Ligeledes tager vi også hensyn til underlaget og beplantningen omkring, så det bliver mindst muligt påvirket.

Kontakt os i dag, hvis du vil vide mere. Vi står klar med kyndig rådgivning og vejledning om, hvad der skal gøres, samt hvordan man fremadrettet bedst muligt kan pleje området, naturen og træerne.

Tag et kig i vores galleri og se hvilke opgaver og projekter, som vi har været en del af.

Professionel træfældning for industri

Vi udfører alt fra træfældning, træbeskæring og topkapning til vedligeholdelse af grønne områder. Du er velkommen til at kontakte os for yderligere information.