Flishugning: Vi omdanner træer til flis

​Leder du efter en flishugger til din opgave?

Skal du have fældet træer på et større område, og leder du i den forbindelse efter et firma, der både kan udføre fældningen og samtidig omdanne træerne til flis? Så er du kommet til den helt rigtige flishugger.

​Hos Mr. Flis skoventreprenør har vi specialiseret os inden for træfældning og flishugning, som vi både udfører for privatpersoner og forskellige former for erhvervskunder. Det kan f.eks. være på Vestsjælland, i Ringsted, Køge eller omegn, men det kan også være på det øvrige Sjælland.

Vi har særligt udstyret og mandskabet til at håndtere større opgaver for vores kunder, så har du f.eks. en privat plantage, en mindre skov eller en større landejendom, hvor du har brug for professionel hjælp til fældningen af træerne og den efterfølgende flishugning, så kan vi hjælpe dig.

Vi har fokus på klimaet

I vores virksomhed har vi et stort fokus på klimaet, og vi ser os selv som en grøn virksomhed. Vores maskiner kører f.eks. på bioorganisk olie, og de er alle sammen CE-godkendte.

Derudover bidrager vi også til en mere neutral CO2-udledning, selvom vi lever af at fælde træer. Det skyldes, at når vi er ude på større projekter, hvor vi typisk fælder rigtig mange træer, så sørger vi for en omfattende flishugning, og flisen bliver efterfølgende brugt til kommunale anlæg. På den måde kan der opnås besparelser på både gas og kul.

Kontakt os og indhent et uforpligtende tilbud på flishugning

Du er velkommen til at tage kontakt til os, hvis du har nogle spørgsmål angående flishugning, eller hvis du kunne tænke dig at indhente et uforpligtende tilbud med en skræddersyet pris på lige netop din opgave.

Vi tilbyder altid konkurrencedygtige priser på flishugning, som vi udfører i forbindelse med større opgaver for både private og erhverv i Køge, Ringsted og flere forskellige steder på Vestsjælland samt på resten af Sjælland.

Kontakt os

Kontakt Mr Flis ApS

Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 41 82 45 82, eller i formularen herunder.​

Vi bestræber os på at svare inden for 48 timer.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt Mr. Flis

Kontakt os i dag for en god pris på din opgave. Vi kan klare alt fra helt små opgaver til de helt store!

Ingen opgave er for lille eller stor

Vi hjælper både private og erhverv

Alle tilbud er uforpligtende

Skriv til os på mikkelwandrupreisler@gmail.com

eller ring på telefon: ​41 82 45 82

Her ligger vi