Salg af brænde

Står du og mangler en pålidelig og professionel brændeleverandør? Så har du fundet de helt rette, der kan hjælpe med dette!


Vi leverer brænde lige til dit dørtrin på hele Sjælland fra vores beliggenhed i Slangerup, nemt og bekvemt. Vores brænde er tørret brænde, så det er lige til at putte i brændeovnen, så du kan få tændt op med det samme.

Vi tilbyder disse træsorter:

  • Ask
  • Eg
  • Bøg/Avn bøg

Normalt er træsorterne blandet sammen og savet i stykker af 25-30 centimeter. Men ønsker du en bestemt størrelse eller træsort, eller bare have styr på dit brænde til næste sæson, så ring og bestil i foråret/sommeren.

Vi leverer direkte til din dør

Som en del af vores service leverer vi brændet lige til din dør. Du er derfor sikret professionel levering, og vi leverer primært til private kunder, men også til erhverv, hvis det har interesse. Når vi har lavet en aftale om levering af brænde, så leverer vi brændet til din dør på den anviste plads hurtigst muligt.

Det brænde, som vi sælger og leverer, er beregnet til brænde, udendørs brug, pejse, brændeovn og fyringsanlæg – og vi har brænde til et hvert formål.

Hvad koster det?

Prisen på en Rm brænde ligger fra 400 kr. og op. Dette afhænger af, om det er 3 meter stammer, skiver eller savet og kløvet brænde, som du søger. Men alt dette kan vi fortælle mere om, når du kontakter os på: 41 82 45 82.

Vores eget brænde

Det brænde vi leverer er sanket året før fra vores egne skovprojekter rundt omkring i Nordsjælland. Det vil sige, at vi håndterer brændet normalt 6-7 gange fra fældning og til levering ved dig. Derfor kan vi stå 100 % inde for det, vi leverer til vores kunder, og du er sikret et produkt af høj kvalitet.

Vi kan også rådgive om, hvordan du kan fyre rigtig, så du får mest ud af forbrændingen.

Kontakt os

Kontakt Mr Flis ApS

Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 41 82 45 82, eller i formularen herunder.​

Vi bestræber os på at svare inden for 48 timer.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt Mr. Flis ApS

Kontakt os i dag for en god pris på din opgave. Vi kan klare alt fra helt små opgaver til de helt store!

Ingen opgave er for lille eller stor

Vi hjælper både private og erhverv

Alle tilbud er uforpligtende

Skriv til os på mikkelwandrupreisler@gmail.com

eller ring på telefon: ​41 82 45 82

Her ligger vi