Om Mr. flis

Mr. Flis er en grøn virksomhed, der startede 1. november 2015 og drives af Mikkel Wandrup Reisler. Som skoventreprenør løser vi dagligt alle slags opgaver inden for træfældning og vedligeholdelse af grønne områder på Sjælland for både private og erhverv. Som virksomhed har vi en række faste samarbejdspartnere og et stort netværk til håndværkere. Men som en del af vores service er undertegnede altid med ude på opgaven. Det gør, at vi hos Mr. Flis yder en service, hvor vores kunder har én fast kontaktperson.

Som en del af vores virksomhedsstrategi arbejder vi ud fra en grøn tilgang i forhold til miljøet. Derfor kører vores maskiner bl.a. på bioorganisk olie, og maskinerne er CE-certificeret og hermed godkendt til at køre i skove.

En anden måde, hvorpå vi bidrager til en mere co2-neutralproduktion, er, når vi er ude på større projekter, fælder vi ofte en masse træer, som bliver lavet om til flis til kommunale anlæg, hvilket gør, at der kan sparres på kul og gas.

Ring og få et uforpligtende tilbud på din opgave allerede i dag.

Vi har altid kunden i fokus

Når vi er ude hos kunderne, er det vigtigt for os at lytte til den enkelte kunde og deres behov – for der er ikke to opgaver, der er ens. Vi hjælper gerne kunden med nye idéer og kreative løsninger på deres projekt, og ud fra dette laver vi et uforpligtende tilbud. Vi har de sidste år lavet utrolig mange spændende projekter hos private, men også for bl.a. Frederikssund og Egedal kommune og boligforeninger. Her har opgaverne bl.a. lydt på at få ryddet store arealer til projekter i kommunen samt være med til at skabe nye, grønne naturområder i forbindelse med byfornyelse i kommunen. Hvis du står og mangler gode idéer eller hjælp til din have eller skovprojekt, så står vi klar til at løse dem for dig i samarbejde med dig.

Kontakt Mr Flis ApS

Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 41 82 45 82, eller i formularen herunder.​

Vi bestræber os på at svare inden for 48 timer.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt Mr. Flis

Kontakt os i dag for en god pris på din opgave. Vi kan klare alt fra helt små opgaver til de helt store!

Ingen opgave er for lille eller stor

Vi hjælper både private og erhverv

Alle tilbud er uforpligtende

Skriv til os på mikkelwandrupreisler@gmail.com

eller ring på telefon: ​41 82 45 82

Her ligger vi