Om Mr. Flis

Mr. Flis er en grøn virksomhed, der startede 1. november 2015 og drives af Mikkel Wandrup Reisler. 

Vi er en grøn virksomhed, som dagligt løser alle slags opgaver inden for træfældning og vedligeholdelse af grønne områder på Sjælland for både private og erhverv.

Som virksomhed har vi en række faste samarbejdspartnere og et stort netværk til håndværkere. Men som en del af vores service er undertegnede altid med ude på opgaven. Det gør, at vi hos Mr. Flis yder en service, hvor vores kunder har én fast kontaktperson.

Som en del af vores virksomhedsstrategi arbejder vi ud fra en grøn tilgang i forhold til miljøet. Derfor kører vores maskiner bl.a. på bioorganisk olie, og maskinerne er CE-certificeret og hermed godkendt til at køre i skove.

En anden måde, hvorpå vi bidrager til en mere co2-neutralproduktion, er, når vi er ude på større projekter, fælder vi ofte en masse træer, som bliver lavet om til flis til kommunale anlæg, hvilket gør, at der kan sparres på kul og gas.

Ring og få et uforpligtende tilbud på din opgave allerede i dag.

Vores services

Træfældning til private

Træfældning privat

Er træerne blevet for store og skygger, eller er der fare for, at de vælter i et stormfald – så er du det rigtige sted.

Træfældning til industri

Træfældning industri

Vi tilbyder  gratis træfældning og oprydning på byggerydninger og andre større skovprojekter.

Salg af brænde

Salg af brænde

Alt brænde vi leverer er sanket året før, fra egne skovprojekter rundt omkring i Nordsjælland.

Anlægs arbejde

Kort sagt, så laver vi alt inden for havearbejde. Grønt og gråt! 

Vi har altid kunden i fokus

Når vi er ude hos kunderne, er det vigtigt for os at lytte til den enkelte kunde og deres behov – for der er ikke to opgaver, der er ens. Vi hjælper gerne kunden med nye idéer og kreative løsninger på deres projekt, og ud fra dette laver vi et uforpligtende tilbud. Vi har de sidste år lavet utrolig mange spændende projekter hos private, men også for bl.a. Frederikssund og Egedal kommune og boligforeninger. Her har opgaverne bl.a. lydt på at få ryddet store arealer til projekter i kommunen samt være med til at skabe nye, grønne naturområder i forbindelse med byfornyelse i kommunen. Hvis du står og mangler gode idéer eller hjælp til din have eller skovprojekt, så står vi klar til at løse dem for dig i samarbejde med dig.

Tag et kig i vores galleri og se hvilke opgaver og projekter, som vi har været en del af.

Mr. Flis tilbyder altid professionel hjælp

Vi udfører alt fra træfældning, træbeskæring og topkapning til vedligeholdelse af grønne områder. Du er velkommen til at kontakte os for yderligere information.